За нас - ИТАЛБУЛКОМ

Вносител на авточасти за всички европейски автомобили и Iveco

ИТАЛБУЛКОМ ООД е фирма занимаваща се с внос и търговия на едро и дребно на пълната гама авточасти с гарантирано качество за всички марки западноевропейски автомобили от утвърдени производители.

Основана е през 1992г. в гр.Плевен. През 2000г. фирмата изгражда собствен обект от 2500 кв.м. застроена площ, където понастоящем се намира централният склад за цяла България. От своето създаване ИТАЛБУЛКОМ има много добре изградена гъвкава и динамична структура на работа, която се стреми да удовлетворява изискванията и нуждите както на клиентите на дребно, така и на търговците на едро предлагайки им качествени стоки, бързо и компетентно обслужване. Поддържа широка гама от складови наличности на оригинални резервни части, както и алтернативни варианти. По територията на цялата страна има изградена и добре развита дистрибуторска мрежа, както и усъвършенствана система за доставка на авточасти.

За нас - ИТАЛБУЛКОМ - Авточасти и сервиз - 01

Гарантирано качество

Всички авточасти, които предлагаме са внесени от производителите и са с гарантирано качество.

За нас - ИТАЛБУЛКОМ - Авточасти и сервиз - 02

2500 кв.м. складова база

Разполагаме с огромна складова база и винаги поддържаме авточасти на склад.

За нас - ИТАЛБУЛКОМ - Авточасти и сервиз - 03

Дистрибуторска мрежа

Имаме изградена широка мрежа от дистрибутори, която покрива цялата страна.

Регионален представител

ИТАЛБУЛКОМ ООД е регионален представител на Булавто АД оторизиран дилър на IVECO. Предлагаме пълната гама оригинални резервни части за IVECO. В нашият сервизен център извършваме и оторизиран сервиз на IVECO.

Италбуком - Iveco
ИТАЛБУЛКОМ ООД

SELENIA

Ние сме официален вносител за България на висококачествените моторни масла произвеждани от SELENIA в Италия. Разполагаме на склад и предлагаме на пазара пълната гама от моторни масла за бензинови, дизелови двигатели, двигатели пригодени да работят на газ - подходящи както за лекотоварни и тежкотоварни автомобили така и за селскостопански и индустриални машини.

Разгледайте каталога
 

45 000+

В ИТАЛБУЛКОМ разполагаме с над 20 000 вида авточасти на склад и още над 25 000 авточасти с опция за експресна поръчка от чужбина.

170+

В ИТАЛБУЛКОМ разполагаме с над 170 вида и разфасовки моторни масла на склад и с поръчка.

 
ИТАЛБУЛКОМ

Имате въпрос или запитване?

Свържете се нас.

Съветник за избор на масло - 1 Съветник за избор на масло - 2
Petronas Lube Recommender

Съветник за избор на масло

Намерете правилния продукт за вашия автомобил или машина.

Със съветника можете да търсите по марка, модел, година, тип гориво, кубатура на двигателя и т.н. Информацията се предоставя безплатно от ИТАЛТЕКАУТО и Petronas.

Към съветника